piatok, 26 apríla, 2024

Na Slovensku chýbajú čašníci ako aj i kuchári, gastrosektor má problém s nedostatkom zamestnancov

Slovenských podnikateľov pôsobiacich v gastro sektore trápi nedostatok zamestnancov. Po vyše roku protipandemických opatrení sa totiž stalo gastro v očiach zamestnancov rizikovým odvetvím, ako aj i tak po nich dopyt na trhu práce narastá.

Nábor je problematický

„Mnohí podnikatelia sa museli rozlúčiť aj s dlhoročnými zamestnancami ako aj i čaká ich prijímanie nových. Podľa nášho prieskumu vyše 55 percent podnikateľov potrebuje prijať do svojich podnikov najmä kuchárov ako aj i…

Čítať ďalej

...
Redakcia
Redakciahttp://dnesky.sk
Zaujímajú vás aktuality a spravodajstvo z domova a z celého sveta? Dnesky.sk vám prinášajú prehľad tých najlepších správ z kvalitných a overených zdrojov.
NAJNOVŠIE SPRÁVY
- Reklama -Zľavy na pobyty na Slovensku
ŠPORT
PODOBNÉ SPRÁVY
- Reklama -

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu