sobota, 20 augusta, 2022

Riziko ochorení z potravín sa dá znížiť i dôkladnosťou pri varení

Bratislava 5. júla (TASR) – Riziko ochorení z potravín sa dá znížiť dodržiavaním niekoľkých jednoduchých zásad, napríklad dôkladným varením či skladovaním potravín pri bezpečnej teplote. Upozornila na to Katarína Kromerová zo sekcie ochrany ako aj aj podpory zdravia v oblasti životného ako aj aj pracovného prostredia Úradu verejného zdravotníctva (ÚVZ) SR. Zároveň pripomenula zásady prevencie, ktoré spracovala Svetová zdravotnícka organizácia (WHO).

Jednou z nich je…

Čítať ďalej

Redakcia
Redakciahttp://dnesky.sk
Zaujímajú vás aktuality a spravodajstvo z domova a z celého sveta? Dnesky.sk vám prinášajú prehľad tých najlepších správ z kvalitných a overených zdrojov.
NAJNOVŠIE SPRÁVY
- Reklama -
ŠPORT
PODOBNÉ SPRÁVY
- Reklama -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here