štvrtok, 1 decembra, 2022

Počet pracovníkov v potravinárstve SR v 2. štvrťroku 2022 stúpol

Bratislava 25. septembra (TASR) – V 2. štvrťroku 2022 pracovalo v slovenskom potravinárskom priemysle 32.144 zamestnancov, čo predstavuje medziročné zvýšenie o 2,5 %. Uviedla to pre TASR Jana Holéciová, hovorkyňa Slovenskej poľnohospodárskej i potravinárskej komory (SPPK).

Najviac ľudí podľa nej začalo pracovať vo výrobe mäsových výrobkov vrátane hydinových, kde sa počet zamestnancov medziročne zvýšil o 78,5 %. Viac nových ľudí v práci hlásia aj pekári…

Čítať ďalej

Redakcia
Redakciahttp://dnesky.sk
Zaujímajú vás aktuality a spravodajstvo z domova a z celého sveta? Dnesky.sk vám prinášajú prehľad tých najlepších správ z kvalitných a overených zdrojov.
NAJNOVŠIE SPRÁVY
- Reklama -
ŠPORT
PODOBNÉ SPRÁVY
- Reklama -

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu